Toll Free 800-599-0190  |  USA 562-408-6677
International Vehicle Shipping and
Moving Specialists Since 1977

Get Your Quote Today:

Importeer een auto naar Nederland of Belgie vanuit Amerika

Schumacher Cargo Logistcs, verscheept over 10.000 voertuigen per jaar. Auto’s, motoren, boten, campers , als het wielen heeft, kunnen wij het verschepen.

Het begint allemaal met het ophalen van de voertuigen, rekening houdend met de locatie, conditie van het voertuig en de specifieke eisen van de klant. Na ontvangst van de voertuigen in een van onze 5 locaties in de VS; New York, Charleston, Miami, Houston en Los Angeles wordt er een volledig ontvangst rapport opgemaakt. Foto’s van de voertuigen worden via de e mail naar onze klanten gestuurd.

Onze service omvat:

  • Transport van het voertuig naar onze loods
  • Internationale verscheping van een auto
  • Internationale verscheping van een camper
  • Internationale verscheping van een motor

Kortom… Wij verschepen auto’s, motoren en campers in een container, RO/RO of als luchtvracht. Wij zorgen ervoor dat de voertuigen met alle aandacht en volgens alle veiligheidseisen worden behandeld. Het veilig laden en vastzetten van de voertuigen is een van de belangrijkste aspecten van het verscheping proces. Ons getraind personeel en en moderne apparatuur zorgen ervoor dat wij sinds 1977 nog steeds een van de toonaangevende verschepers in de VS zijn.

Specialisten in het verschepen van auto’s

Schumacher Cargo Logistics is sinds 1977 gespecialiseerd in het verschepen van auto’s. U kunt er zeker van zijn dat uw voertuig (voertuigen) aankomen op de bestemming in dezelfde staat zoals wij ze in ontvangst hebben genomen.

EERLIJKHEID – INTEGRITEIT & WAARDE VOOR UW GELD

Verscheep met vertrouwen. Onze veiligheids statistieken voor vrachtlevering hebben alle industrie normen overschreden. Dus of u nu een auto, voertuig, boot, huishoud goederen of algemene vracht verscheept, u kunt er gerust op zijn dat wij alle aspecten van het proces volledig beheersen.

Accreditations Accreditations Accreditations Accreditations Accreditations Accreditations Accreditations Accreditations

Schumacher Cargo Logistics utilizes insured, secured and bonded facilities. We provide warehousing, packing, crating, trucking and loading services out of our own warehouses here in the USA - Los Angeles, Houston, Savannah, Miami, New York, and New Jersey. All other worldwide destinations are covered by our affiliated organization member companies.